Sõiduproov! Renault Mégane RS: Ma armastasin prantslast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ruudulipu motiiv udutuledes – stiilne kummardus Renault’ mootorispordi pärandile.
Ruudulipu motiiv udutuledes – stiilne kummardus Renault’ mootorispordi pärandile. Foto: tootja

Renault Sport on taas tõestanud, et nende soontes voolab võidusõiduveri ja süda taob ringrajal. Kolmanda põlvkonna Renault Mégane RS tõrvikut maha ei pilla.

Autospordihuvilistele nimi «Renault Sport» tutvustamist ei vaja. 1976. aastal väiketootjate Alpine’i ja Gordini ühinemisel sündinud osakond Renault’ kontsernis on juba üle 40 aasta mootorispordi maailmas tõsine tegija ja lööb kaasa ka näiteks vormel 1 karussellis. Vahetevahel aga jõuavad nende kiiresti sõitmise kogemused ja võidusõidu tehnoloogia ka tänavalegaalsetesse sõidukitesse. Ja kui see juhtub, on teada, et ees ootab midagi erakordset.

See siin on Renault Mégane RS-i kolmas põlvkond, ja kuna eelmised kaks inkarnatsiooni haarasid esiveoliste autode rajarekordi sportautode võimekuse verstapostiks tituleeritaval Nürburgringil, on ootused väga kõrgel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles