Odavad lennupiletid ja kuidas neid leida

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

Reisime rohkem kui kunagi varem, see on odavam, kättesaadav ja kuulub elu juurde. Pigem on keeruline leida inimest, kellele ei meeldiks reisida. Lennupiletid on enamasti reisi kõige suurem kulu, eriti, kui sõita jaanuaris kuhugi kaugele, kus on soe. Kui õnnestub lendude pealt kokku hoida, saab jääda kauemaks või minna kauaoodatud järgmisele avastusretkele juba varem.  Reisiportaal Stag Kiss Budapest räägib Digitarga vahendusel välja kõik parimad nipid odavate lendude jahtimiseks, mis tänu internetile on tihti väga lihtne, kirjutab Hardi Keerutaja tehnoloogiaportaalist Digitark.

KUST OTSIDA?

Kõigepealt läheb vaja otsingumootorit. Kuigi neid on palju, siis mina olen viimasel ajal parimad diilid leidnud Momondost ja Skyscannerist.

Uuri neilt lehtedelt: SkyscannerFarecompareCheapflights, Google Flights, AirFare WatchdogMomondoCheapoair.

KUIDAS OTSIDA?

Kes on lende otsinud on kindlasti märganud, kuidas 10 minutit hiljem uuesti hinda kontrollides, on see juba tõusnud. Otsingumootorite avalik saladus on, et tänu küpsistele tõstavad lennulehed hindu, et jätta mulje kiiresti tõusvatest hindadest ja seega survestada klienti juba kiiremini lendu broneerima.

Selle vältimiseks tuleb otsida läbi Incognito akna.

Kui kasutad Internet Explorerit või Mozilla Firefoxi, siis ava uus aken (Command/Control + Shift + “P”)

Safari ja Google Chrome’i puhul (Command/Control + “N”)

Incognito on salajane aken, kus netilehed ei saa salvestada jälgi kasutaja külastustest. Jälgede kustutamiseks veendu, et enne järgmise otsingu tegemist, sulged eelmised aknad.

Digitargast leiad lisaks häid nippe.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles