Otseülekanne kolmapäeval: kellel on Eesti parim autopark

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EXEX 2017
EXEX 2017 Foto: Joanna Jõhvikas

Postimees vahendab kolmapäeval kell 9.30 selle uudise vaates otseülekande foorumilt Fleet/Mobility EXEX, kus autotranspordi uudiseid puudutavate ettekannete kõrval selgub ka parima autopargiga ettevõte või asutus.

ATTELA Advokaadibüroo vandeadvokaat ja partner Marko Saag räägib foorumil, kuidas mõjutavad seadusemuudatused autoparke 2018. aastal.

Karl-Günther Schlosser Volkswagen AG-st tutvustab, mida peab teadma uuest heitgaaside mõõtmise standardist WLTP.

Ecofleeti arendusjuht Jüri Tarkpea esitleb innovatsiooni autoparkide ja mobiilse tööga seotud tehnoloogias ning Selveri logistikajuht Hannes Falten jagab praktikute ümarlauas kogemust Selveri kullervõrgustiku loomisel.

Kaitseministeeriumi riigikaitse planeerimise osakonna asejuht kolonel Vahur Karus paljastab, kuidas juhitakse mobiilseid tiime missioonil ja millist tuge pakub seal sõidukipark.

Fleet Europe peatoimetaja Steven Schoefs tutvustab, kuidas roheline mõttelaad muudab mobiilsust ja autoparke nutikamaks.

Foorumi kava täismahus asub siin >>

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles