7 rakendust veganile

Erki Oras
, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

Inimesed muutuvad veganiteks erinevatel põhjustel. Kellele meeldivad loomad, kes ei salli taimi, kes püüab hoolitseda oma tervise eest või kes tahab enda keha lihtsalt võimalikult heas vormis hoida. Igatahes on veganite kriitiline mass saavutanud ammu sellise mahu, et ka nende jaoks on eraldi rakenduste loomine piisavalt põhjendatud. Ehkki rakendusi on tänaseks päevaks saadaval enam kui rohkesti, siis meie keskendume hetkel just parimatele iPhone’i ja iPadi jaoks valmistatud rakendustele. Siinkohal tasub meelde tuletada, et rannahooaeg pole enam kaugeltki mägede taga ning hea enesetunne on moes aastaringselt, kirjutab Erki Oras tehnoloogiaportaalist Digitark.

21 DAY VEGAN KICKSTART

Meedikutega koostöös väljaarendatud rakendus pakub kasutajatele teadmisi, teadlikkust ning ekspertide nõuandeid teel tervise juurde. Põhilise osa rakendusest moodustavad 21 hoolikalt valitud retsepti spetsiaalselt sissejuhatuseks vegani raskele kuid tänamatule teele. Algajale sobiva rakenduse leiab SIIT.

OH SHE GLOWS

Nagu inglise keelt valdav vegan võib juba pealkirjast välja lugeda, on see rakendus sihitud naistele. Aitamaks panna vastu ahvatlevatele burgeritele ja muudele antiveganlikele ahvatlustele pakub see üle saja New York Times’i kaasautori Angela Liddoni inspireeriva veganiretsepti. Rakenduses on põhjalikult selgitatud iga toidu valmimisprotsess, mis aitab valmistada igale veganile sobivaid maiuspalu rekordiliselt lühikese ajaga. Nii iPhone’ile kui iPad’ile sobiva rakenduse saab vähem kui kolme euro eest alla laadida SIIT.

Vaata Digitargast, mis rakendusi Erki veel soovitab.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles