Taxify avas teenuse Mehhiko miljonilinnas Monterreys

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taxify logo autol.
Taxify logo autol. Foto: INTS KALNINS/REUTERS

Eesti päritolu sõiduvahendaja Taxify jätkab üleilmset laienemist ja käivitas teenuse Mehhiko suuruselt üheksandas linnas Monterreys.

Taksojuhte oli eilsel avamise hetkel Taxify teenusega liitunud enam kui tuhat ning registreeritud sõitjaid 10 000. Selles Mehhiko kõige amerikaniseerunud linnas elab ligi 1,1 miljonit inimest ning koos äärelinnadega on elanike arv üle 4,7 miljoni.

Varem on ettevõte teenuse Mehhikos käima pannud juba ka Durangos ja Mexico Citys, neist viimane on sõitude arvult Taxify neljas linn kogu maailmas.

«Plaanime teenuse avada mitmetes uutes linnades Austraalias, Põhja-Ameerikas, Euroopas ja Aafrikas,» rääkis Taxify asutaja ja tegevjuht Markus Villig ettevõtte selle aasta plaanidest.

2013. aastal asutatud taksoteenuse vahendaja Taxify tegutseb rohkem kui 40 linnas ja 23 erinevas riigis. Firmas töötab globaalselt üle 450 inimese. 2017. aasta augustis alustas Taxify strateegilist koostööd maailma suurima sõidujagamisteenuse pakkujaga Didi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles