Miljon inimest poriseb Snapchati uuenduse üle

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: change.org

Enam kui miljon inimest on kirjutanud alla petitsioonile, millega nõutakse populaarse suhtlusäpi Snapchati viimase uuenduse tagasivõtmist.

Viimane värskendus lõi lahku suhtluse sõpradega ning bränditud ja kuulsuste jagatud sisu. Vasakule svaipides pääseb ligi sõprade nimekirjale ning paremale liikudes muule sisule. Petitsiooniga liitunud leiavad, et äppi on nüüd keeruline kasutada, teatab BBC.

Petitsiooni algataja Nic Rumsey kirjutas, et paljud on hakanud kasutama VPNi, et varjata oma asukohta ja pääseda ligi teenuse varasemale versioonile. «Nii tüütuks on see uuendus osutunud,» kirjutab ta ja lisab, et paljud uuendused on osutunud ka lihtsalt kasutuks või siis on vastuolus Snapchati peamiste funktsioonidega.

Tegemist on seejuures vaid ühe petitsiooniga change.org keskkonnas, mis Snapchati uuenduse vastu on.

Snapchat ise teatas vastuseks kriitikale, et uuendustega harjumine võib tõesti veidi aega võtta, kuid küll kogukond hakkab neid nautima, kui on omaks võtnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles