Paljulubava idufirma juht pani ameti maha (2)

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragmar Saksing
Ragmar Saksing Foto: Erakogu

Viimastel aastatel edukalt investorite raha kogunud logistikaidufirma Shipitwise'i kaasasutaja ja tegevjuht Ragmar Saksing lahkus ametist ning siirdus tööle teadusparki Tehnopol.

«Panustasin Shipitwise'i ülesehitamisse ja arengusse kaks aastat. Kuna minu taust on eelkõige tehnoloogiliste uuenduste eestvedamine ja Shipitwise´is suutsime välja arendada ägeda platvormi, siis pärast pivotit tundsin, et on aeg võtta vastu uus väljakutse Teaduspargis Tehnopol,» ütles Ragmar Saksing Postimehele.

Shipitwise´i omanikeringis on Saksing endiselt sees.

Investoritelt enam kui pool miljonit eurot kogunenud Shipitwise'i otsustas möödunud aasta 11. detsembril lõpetada oma senise tegevuse klientidele pakkide toimetamisel ning asus selle asemel pakkuma tarkvara logistikafirmadele. Ettevõte on kokku investeeringuid kogunud 616 000 USA dollarit (ligi 522 000 eurot). Valdav osa sellest rahast on tulnud läbi idufirmade kauplemise keskkonna Funderbeam. Ettevõtte käive on jäänud planeeritust märgatavalt väiksemaks.

Teaduspargis Tehnopol sai Ragnar Saksingust tänasest rohetehnoloogia valdkonna juht. Saksing on hariduselt merebioloog.

Praeguseni Teaduspargi Tehnopol rohetehnoloogia valdkonda juhtinud Kairi Sülla läheb märtsist lapsehoolduspuhkusele.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles