Slidey – mobiilimäng, mis viib igavuse igaveseks

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

Vana hea klassika Tetrise omamoodi uus-versioon, mis haarab esimesest “klotsist” ja hoiab tegevuses… minu puhul lõputult, kirjutab Hardi Keerutaja tehnoloogiaportaalist Digitark.

Idee on lihtne: liiguta erinevate pikkustega klotse nii, et need moodustaksid rea, misjärel need kaovad ja tekib uus rida, mis vajab korda tegemist enne, kui saab haihtuda. Vaatamata lihtsusele või just tänu sellele on mäng sõltuvusttekitav. Omamoodi hüpnotiseeriv on taustaks mängiv meloodia, nauditav on kuulda, kuidas mõnusal krõginal sirgeks aetud read kaovad.

Aeg-ajalt uusi mobiilimänge proovides olin igatsenud seda vanade mängude lihtsust ja selgust, naiivselt värvilist ja heatujulist värvilahendust. Jah, see mäng äratab nostalgilised tunded neile, kes on aastakümneid tagasi esimeste videomängudega kokku puutunud. Kuigi tuttav, siis samas on Slidey täiesti originaalne mäng, mis ei ürita Candy Crushi või mõne teise hiti seljas ratsutada.

Loe edasi Digitargast. 

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles