MWC: LG lõi uue ja targa mobiili, kuid Eestisse see ei jõua

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LG V30S ThinQ Barcelona maailmamessil
LG V30S ThinQ Barcelona maailmamessil Foto: SERGIO PEREZ/REUTERS

Elektroonikaettevõte LG tutvustas Barcelonas toimuval mobiilimessil MWC oma uut mobiiltelefoni V30S ThinQ, kuid paraku on see tootja juba mõne aja eest otsustanud Baltimaades oma mobiile enam mitte müüa ja meie mobiilioperaatorite lettidele need ei jõua.

Mõni sõna telefonist siiski. Olemasolevale LG V30 platvormile rajatud LG V30S ThinQ integreerib tootja teatel tehisintellekti telefoni peamiste funktsioonidega, reageerib QVoice lahenduse kaudu häälkäsklustele ning võimaldab ilma telefoni avamata sooritada üle 50 tegevuse.

Mobiili kaamera on saanud sellised uued funktsioonid nagu AI CAM, OLens ja Bright Mode.

Nendest esimene - AI CAM  - analüüsib kaadrisse võetud objekti ja annab soovitusi 8 olemasoleva režiimi seast. Iga režiim  analüüsib objekti nii valitud nurga, koloriidi, peegelduse, valguse kui ka värviereduse poolest ja kohandab oma karakteristikuid vastavalt. QLens kasutab tehisintellekti tehnoloogiaid pildituvastuseks. See loeb näiteks QR koode ja oskab leida taustainfot turistiatraktsioonide kohta vaid hooneid või mälestusmärke vaadates.

Bright Mode peaks aga parandama oluliselt hämaras valguses tehtud piltide kvaliteeti tänu spetsiaalsetele algoritmidele, mis võrreldes teiste telefonidega ei lähtu enam ainult ümbritsevast valgusest, vaid objektist endast.

Mudelil 6 GB RAMi ja 128GB või 256GB salvestusruumi. Lisandunud on ka uued värvitoonid: rohelise varjundi saanud New Moroccan Blue on ja plaatinum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles