Tele2 Eesti uus juht tuleb välismaalt (1)

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Robbins
Chris Robbins Foto: 15min.lt

Sarnaselt konkurentide Telia ja Elisaga on peagi ka Tele2 Eesti üksuse juht välismaalane – aprillist asub sellele kohale Kanadast pärit Chris Robbins.

Eelnevalt töötas Chris Robbins Leedus telekomioperaatori Bite juhina, Kanada mobiilifirma Wind Mobile klienditeeninduse ning Tšehhi Vodafone’i turundusdirektor.

Robbinsi sõnul on tema eesmärgiks uues ametis teha Eesti üksus Tele2 Grupi innovatsiooniliidriks ning saada siin äriklientide turuliidriks. «Kui inimesed mõtlevad innovatsioonist telekomisektoris, siis ma tahan, et nad mõtleksid just Eesti Tele2 peale,» ütles Robbins.

Tele2 Grupi asepresidendi ja regioonijuhi Guillaume Van Gaveri sõnul on Robbins näidanud väga tõhusat tööd nii turunduse, ärijuhtimise kui kliendisuhete alal. «Eesti on regionaalne innovatsiooniliider ning Chris saab seda tausta kasutada ja olla terve Tele2 Grupi uute digitaalteenuste arendamise esirinnas,» ütles Van Gaver.

Robbinsil on rahvusvahelise ärijuhtimise bakalaureuse- ja magistrikraadid Alberta ja McMasteri Ülikoolidest. Eestisse kolib ta koos perekonna ning husky tõugu koeraga.

Tele2 Eesti senine juht Argo Virkebau otsustas siirduda meediaärisse. Virkebau alustas 2006. aastal Tele2-s tööd finantsjuhina ja 2014. aastal jätkas tegevjuhina.

Telia Eesti juht on rootslane ning Elisa juht soomlane.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles