Tele2 uus juht: Eesti mobiilioperaatorid pole tipu lähedalgi

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Robbins lapse ja koeraga.
Chris Robbins lapse ja koeraga. Foto: Tele2

Eesti mobiiliettevõtted ei ole kaugeltki nii innovaatilised, kui väljastpoolt paistab, leiab Tele2 Eesti üksuse juhi kohale aprillist asuv Chris Robbins.

«Mõnikord hea, kui sa vaatad asju välise pilguga ja sul pole palju eelinfot. Ma teadsin, et Eesti on maailmas eriline digitaalse innovatsiooni riik. Ja ma eeldasin automaatselt, et ka Eesti operaatorid on maailmas innovatsiooni poolest täitsa tipus. Aga tegelikkus oli see, et kui ma hakkasin vaatama mida meie [Tele2] ja teised tüübid siin teevad – siis operaatorid pole tipu lähedalgi,» ütles Chris Robbins portaalile Geenius.

Robbinsi sõnul tahab ta ettevõtte klientide jaoks proovida käima panna palju uusi väikseid kasulikke asju, mis kõik ei pruugi olla äriliselt edukad. Selleks plaanib ta rohkem hakata vaatama idufirmade poole.

«Nemad huvitavad mind! Mind ei huvita 3-4 aastat tagasi tehtud asjad, vaid midagi uut! Midagi, mis on äge!» ütles ta.

(Loe kogu intervjuud portaalis Geenius).

Eelnevalt töötas Kanada päritolu Chris Robbins Leedus telekomioperaatori Bite juhina, Kanada mobiilifirma Wind Mobile klienditeeninduse ning Tšehhi Vodafone’i turundusdirektorina. Tele2 Eesti senine juht Argo Virkebau otsustas siirduda meediaärisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles