Väikelaps blokeeris emme iPhone’i 47 aastaks (3)

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: kankanews.com

Kaheaastasel Shanghai poisil õnnestus blokeerida oma ema iPhone 47 aastaks ning peale ootamise pole paremat abi loota.

Väljaande South China Morning Post teatel avastas perekonnanime Lu kandev ema, et tema iPhone on lukustatud 25 miljoniks minutiks. Põhjuseks asjaolu, et see oli antud harivate videote vaatamiseks väikelapsele, kes telefoni lukustamisest avamise vaates kordi ja kordi valesid ekraaniklahve vajutas.

Shanghais asuva Apple’i poe tehnik Wei Chunlong ütles Lu’le, et tal tuleb kõik need aastad ära oodata või telefonist kogu sisu kustutada ja tehaseseadetega nullist austada. Wei sõnul olevat tema praktikas tulnud ette ka juhtumeid, kus telefon on lukustatud 80 aastaks.

Juhtum leidis aset juba jaanuaris, kuid Lu otsib kuni tänaseni edutult probleemile lahendust. «Ma tõesti ei saa oodata 47 aastat ja rääkida lapselastele, et see oli teie isa viga,» olevat ta öelnud.

iOS’i platvormiga seadmed muutuvad kasutuks kuue järjestikuse PIN-koodi sisestamise järel ning kui seda on tehtud kümme korda järjest, siis on võimalik ka kogu telefonis sisu automaatne kustutamine.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles