Sõiduproov. Multitööriistaga metsa ehk Kui hea on Dacia Duster?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: tootja

Kui hea linnadžiibi saab vähese raha eest? Arter võttis kaks omas segmendis kõige soodsamat ja uuris järele. Selles loos võtame Dacia Dusteri ja viime ta off-road'ima. 

Juuli algus Prantsusmaa väikeses maakohas nimega Abbaye de Chaalis tuleb tänavu erakordselt rahvarohke. Kui kahtlete, siis teadke, et seal leiab aset Dacia piknik. Nii kutsutakse traditsioonilist ettevõtmist, kuhu igal aastal sõidavad kokku Dacia omanikud. Tänavu peetakse juubelihõnguline kümnes piknik ning osalejaid oodatakse oma paarkümmend tuhat. Nii suure rahva- ja autodehulga kokku saamine ei tohiks olla keeruline, sest praeguseks on müüdud juba üle viie miljoni Dacia. Iga aastaga on vankumatult kasvanud nii müüginumbrid kui ka Dacia omanike piknike populaarsus.

Seni 1,1 miljonit eksemplari müünud Dacia Duster tuli turule kaheksa aastat tagasi, täpselt õigel ajal, et tabada linnadžiipide segmendi arutut tõusulainet. Lisaks äärmuslikult taskukohasele hinnale iseloomustab Dusterit veel üks kuldaväärt omadus. Duster on nimelt maastikul absoluutselt pädev.

Sõidupäeval igatahes ligunesid off-road-rajatised lõunanaabrite sõidukeskuses katkematus vihmasajus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles