Vaata, mis on need 6 asja, mida teada Opel Insignia GSI kohta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tootja foto

Opel on tagasi toonud kähkusõidukite nime GSI. Esimesena kinnitati tähis lipulaeva Insignia külge. Need on 6 asja, mida võiks Opeli uuest kähkusõidukist teada.

1. Mis on GSI? 1980.-1990. aastatel tähistas GSI Opeli tavamudelitest kiiremaid ja võimsamaid autosid. Kui üheksakümnendate teises pooles asutati Opeli kähkusõidukite jaoks eraldi divisjon OPC (Opel Performance Center), asendati ka GSI märk OPC märgiga. Nüüd on aset leidnud taas märgivahetus ning GSI on tagasi. Esimene GSI mudel on Insignia, Opel on teatanud, et järgmisena jõuab avalikkuse ette Corsa GSI. 

2. Mis mootorid? Insignia GSI-d pakutakse nii bensiini- kui ka diiselmootoriga. Paraku ei tähenda GSI tähis tavamudelist võimsamat mootorit. Bensiinimootor arendab 260 hj ning diiseljõuallikas 210 hj. Nullist sajani jõudmiseks kulub vastavalt 7,3 või 7,8 sekundit. Nende tulemustega pole lihtne teiste kähkusõidukite seas konkureerida, ammugi mitte esile tõusta. Kõik GSI-d on varustatud 8-käigulise automaatkäigukastiga ning veavad kõik neli ratast.

3. GSI ja tavamudeli erinevused? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles