Garmin Vivoactive 3 ehk sportlase Apple Watch 0

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Taavi Õmblus

Apple Watch 1, Huawei Watch 2, Samsung Gear S3, Fitbit Charge, Polar A370 – aktiivsusmonitoride ning nuti- ja spordikellade valik on läinud nii suureks, et omale järgmise nutika ajanäitaja leidmine võib osutuda ootamatult suureks peavaluks. Milline siis ikkagi valida? Võtame lähema vaatluse alla spordikella Garmin Vivoactive 3 ning vaatame, kas see võiks täita kõik spordi- ja nutivajadused, et saada sinu järgmiseks targaks randmekaunistuseks, kirjutab Taavi Õmblus tehnoloogiaportaalist Digitark. 

Vivoactive seeria sai alguse aastal 2015 sama nime kandva spordikellaga, mis oma disainilt ei erinenud kuigi palju 90datel populaarsetest Casio digitaalkelladest. Aegunud kestast hoolimata pani see aluse spordikellade seeriale, mille kolmas väljalase vaid mõned aastad hiljem üheks populaarseimaks spordikellaks tõuseb.

GARMIN CONNECT

Vivoactive 3-le elu sisse puhumiseks tuleb esimese asjana Google Play või Apple’i poest alla laadida rakendus Garmin Connect. Siia sünkroniseerib kell kogu treeningutel salvestatud informatsiooni, kust seda vajadusel ka näiteks Endomondosse või teistesse sarnastesse spordirakendustesse edasi saadab. Salvestatud informatsiooni hulka kuulub muidugi kõik oluline alustades distantsist, sammudest, trajektoorist ning lõpetades südamelöökide ja põletatud kaloritega.

Lisaks oskab rakendus sinu igapäevast aktiivsust ja treeninguid võrrelda teiste Garmini seadmete kasutajatega (anonüümselt) ning annab põnevaid vihjeid, millises aktiivsusgraafiku otsas võrreldes teistega asud. Nii näed kui mitmest protsendist Garmini kasutajatest rohkem või vähem treppidel rühid või jooksukilomeetreid läbid. Treeningmotivatsiooni hoidmiseks on võimalik liituda erinevate gruppidega, esitada väljakutseid sõpradele ning nende treeninguid isegi reaalajas jälgida (loomulikult vastava nõusoleku olemasolul). Rakendus on minimalistliku disainiga, lihtne kasutada ning rohkete võimalustega enese motiveerimiseks.

Loe edasi Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles