Pärnusse Villa Ammende juurde rajati Tesla laadimispunkt (3)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tesla.
Tesla. Foto: Hannah McKay/REUTERS

Pärnusse hotell-restoran Villa Ammende juurde rajati tänavu aprillis elektriautode tootja Tesla Destination Charging laadimispunkt.

Villa Ammende hotellijuht Sven-Erik Volberg ütles BNSile, et hotelli parkimisalale valmis Tesla universaalne laadimisjaam juba kuu aega ehk alates tänavu aprillist. «Ükski hotelli külalistest pole seda veel kasutanud, kuid me ise oleme seda kasutanud ja kõik täitsa töötab,» märkis ta.

Hotellijuhi sõnul avaldas Villa Ammende ise soovi laadimispunkti rajamiseks. Ooteaeg oli seejuures ligi neli kuud, kuid hotell-restoran vastas Tesla seatud kriteeriumitele.

«Pärast seda, kui otsus oli vastu võetud, siis nende Hollandi tehasest jõudis seade meile kolme päevaga kohale. Kohalikud elektrikäitlejad panid selle meile üles ja testiti online'i kaudu ja tehasest kontrolliti kõik üle – kõik funktsioneerib ja peale seda on see töös,» rääkis Volberg.

Pärnus aadressil Mere puiestee 7 asuva hotell-restoran Villa Ammende parkmisalal on kaks laadijat – nii Tesla oma kui ka universaalne, mis on mõeldud teistele autodele ning laadija on 32-amprise võimsusega.

Hotellijuhi sõnul saavad suure tõenäosusega kõik Villa Ammende restorani ja hotelli külastajad suve lõpuni oma elektriautosid tasuta laadida.

«Hotelli- ja restoranikülalistele on see teenus kogu aeg tasuta, väljast tulijatele vähemalt  suve lõpuni – hilisem tasu küsimine sõltub huviliste arvust,» märkis Volberg.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles