5 tasuta äppi, mida kõigil läheb vaja

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

Google Play Store’is on praeguseks üle kolme ja poole miljoni äpi. Muidugi täidavad paljud neist sama ülesannet. Selle asemel, et kõik need läbi proovida, toon välja viis, mis on kindla peale minek ja millest kõigil võiks kasu olla, kirjutab Hardi Keerutaja tehnoloogiaportaalist Digitark.

Nova Launcher

Launcherist sõltub telefonis see, kuidas kõik välja näeb, kuidas on äpid paigutatud, mis juhtub sõrmega vasakule tõmmates ja kuidas läheb tööle taskulamp. Ehk siis see on pesa, kus toimetada telefonis olles. Nova Launcher on end juba aastate jooksul tõestanud kui lihtne, kiire ja armastatud vahend Androidiga telefoni sujuvaks kasutamiseks. Kui telefon jääb aeglaseks, on tihti abi just Nova Launcherist, mis hangunud seadmele uue elu sisse puhub. iPhone’i kasutades on installitud launcher juba kiire ja asjalik.

Kirjuta kiiremini – Swiftkey

Seda klaviatuuri kasutab üle maailma juba 250 miljonit inimest. Tehisintellektiga varustatud äpp jätab meelde need sõnad, mida oled juba kasutanud ning õpib aimama, mis sõna võiksid soovida trükkida järgmisena. Messengeri vestlused on üle võtnud telefonikõned ja nii kulub abivahend kiiremini sõnade toksimiseks kindlasti ära. Swiftkeyga saab ka sõrmi mööda klaviatuuri tõmmates joonistada. Kõlab imelikult, aga kui seda korra proovida, siis tundub tavapärane ükshaaval tähtedele vajutamine juba kiviaegse trükitehnikana.

Vaata äpisoovitusi lisaks Digitargast. 

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles