Ära mine närvi!

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liina Pulges

„Ära mine närvi! Närv pole pood, kuhu peab minema!”. See on minu mantra, mida ma kordan endale sadu kordi päevas. Jah, ma ei lähe enam närvi juba ammu. Ma vaid võtan telefoni ja teen pilti või siis filmin selle kaose üles ja nagu kõik emad ilmselt arvatagi võivad, siis kaosest juba ühe nelja lapsega peres (loe: nelja mehega koos elades) puudu ei tule, kirjutab Liina Pulges tehnoloogiaportaalist Digitark.

Kuidas näeb välja vallalise inimese hommik?

Ta lohistab end voodist välja, neab fakti, et peab tööle minema, luristab rahus oma kohvi ja lappab telefonist söögi kõrvale Facebooki.

Kuidas näeb välja minu hommik?

Teen endale kohvi, siis hakkan köögipõrandalt kefiiri pesema (sest laps tahtis hoopis mahla), siis pühin killud kühvlile (sest teine poiss tahtis ise endale jooki valada), seejärel lükkan lapiga kokku suurema pudruhunniku ühe vabalt valitud kaksiku riietelt, misjärel kriiskan kõrvulukustavalt, et lusikaga ei tohi seinamaalinguid kriipida. Siis tõstan lapsed köögilaua pealt alla ning kui mul lõpuks meelde tuleb, et tegelikult ma tegin ju kohvi ka, siis on see juba pool tundi tagasi ära jahtunud.

Kogu selle draama vahele võtan oma hommikumantli taskust telefoni ning filmin oma närvide rahustamiseks kogu jama üles. Ja ei lähe närvi.

Loe edasi Digitargast. 

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles