Keegi ei saanud viga Samsungi pesumasina järjekordses lõhkemises (1)

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: wfaa.com

Lõuna-Korea tehnikatootja Samsung on üle maailma tagasi kutsunud juba kolm miljonit puudusega pesumasinat, kuid ikka ja jälle tuleb ette nende plahvatusi.

Värskeim neist  – nädalavahetusel Texase osariigis Irvingis toimunud plahvatus lõppes tõsi küll inimvigastusteta. Faisal Nuree nimelise mehe naine oli seal asetanud pealtlaetavasse pesumasinasse madratsipadja ning oli õnneks õnnetuse hetkel teises toas. Ja tal tõesti vedas, kuna löögi jõud oli sedavõrd suur, et tõukas pesumasina seinast eemale ja paiskas eemale ka masina kaane.

«Kui läheduses oleksid olnud inimesed, eriti mu lapsed, oleks see võinud lõppeda surmaga,» ütles Nuree ja imestas, kuidas üldse saavad pesumasinad lõhkeda.

Aastast 2016 on teada antud üheksast inimvigastustega lõppenud Samsungi pesumasinate lõhkemisest. On purunenud lõualuusid, vigastatud õlgasid.

Novembris 2016 kutsus ettevõte tagasi 2,8 miljonit pesumasinat 34 eri mudeliseeriast. Peamiseks põhjuseks sellele on olnud tasakaalustamata trumlid, mis võivad suure jõuga pesumasinast eralduda.

«Samsung avaldab kahetsust Nuree perekonna kogemuse üle ja võtab tõsiselt arvesse toote kohta laekunud etteheiteid,» ütles Samsungi pressiesindaja ja kutsus kõiki teada andma, kui neil on samuti probleeme ettevõtte toodetega.

Allikas: wfaa.com

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles