Huawei uus odavmobiil on üüratu valjusega karaokemasin

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Huawei Y6 2018
Huawei Y6 2018 Foto: tootja

Huawei andis välja uue odavtelefoni mudeli Y6 2018, mis suudab välja anda lubatu piiril helitugevust ning on sisseehitatud tarkvara abil muudetav karaokemasinaks.

Tootja teatel ulatub mobiili helitugevus koguni 88 detsibellini seade on läbinud HOTA (Huawei Over the Air) uuendused ehk pakub ka karaokerežiimi. Kasutades lauldes peakomplekti, kuuleb sellega oma häält.

Lisaks võimaldab Y6 2018 ka sõpradega üheskoos muusikat kuulata - telefon saab ühenduda kuni kaheksa teise telefoniga ning muuta need 5.1 surround-sound kõlariteks.

Samuti on telefonil Huawei Histen tehnoloogia kolm režiimi: lähedal (kuulari kõlar), ees (teatriefekt) ja lai (kontsertiefekt).   

Muus osas on telefon tavapärane odavseade. Vaid 5 MP (selfi toonimisvälguga) esikaamera ja 13 MP tagakaamera. Muutmälu ehk RAM näitaja on vaid 2 GB ja salvestusmälu 16 GB.

Küll aga on olemas näotuvastusega lukustusest avamine, uus Android 8.0 tarkvara ja üsna korralik 3000mAh mahutavusega aku. Lisaks kohustuslikud GPS ja NFC.

Telefon on saadaval mustas, sinises ja kuldses värvitoonis. 5,7-tolline ekraan on HD+ kvaliteedis.

Y6 2018 tuli Eestis müügile maikuu keskel, soovituslik müügihind on 149 €.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles