Apple`i fännid tõmmake kalendrisse punane ring – uus MacBook Air on tulekul

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Janno Dreger

The Forbes teatab viimaste kuuljuttude põhjal tuginedes, et selle suvene Apple`i arendajatele suunatud üritus, mis toimub 4. juunil, avalikustab tehnikahiid uued iPhone’id ja MacBook Airid, kirjutab Janno Dreger tehnoloogiaportaalist Digitark. 

 

Apple’l korraldab tavaliselt kolm iga-aastast suurt avalikkusele ja meediale suunatud presentatsiooni, milles räägitakse uutest plaanidest, demonstreeritakse uusi tooteid ja palju muud.

Kogu info rajaneb kuuljuttudel ja mitte midagi pole sajaprotsendiliselt kindel, kuid suure tõenäosusega saab Apple`i kasutajad näha uut iPhone SE-d ja MacBook Airi.

Apple iPhone SE 2

Inimesed soovisid alati minevikus suuremaid telefone hetkeni kuni nad läksid liiga suureks ning siis soovitigi jälle väiksemaid telefone. Apple on seda kuulnud ning see aasta näeme kindlasti järglast SE-le, kuid see võib edasi lükkuda osade allikate sõnul sügisesse. Allikate sõnul hakkab uus telefon saranaeme iPhone Xi, kus ekraan on äärest-ääreni. Suurus pole telefonil veel kindel, kuid see peaks tõenäoliselt olema väiksem, kui iPhone Xil. Kogu informatsioon on veel poolik ja telefoni kavandi lekkeid pole internet avarustesse jõudnud, kuid hoiame teid kursis kogu uue infoga, kui midagi peaks kuulda olema.

Uuem ja kiirem Apple A12 kiip

Apple’i eelmine A11 Bionic kiip kasutas 10 nanomeetrist tehnoloogiat, kuid uus peaks kuulujuttude järgi tulema 7 nanomeetrine kiip, mis tähendaks palju efektiivsemat ja pikema akukestvusega tehnoloogiat. Tänu uuele kiibile muutub telefonid võimsus.

Loe edasi Digitargast. 

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles