Parimad tasuta meditatsiooniäpid

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

Läbi meditatsioonide arendatav mindfulness ehk ärksameelsus on kiirel tõusuteel. Äppe, mis aitavad oma tegevustest ja iseendast teadlikumaks saada on lademetes. Siin mõned asjalikumad, millest on päriselt abi. Just need äpid aitavad alustada mediteerimisega, kirjutab Hardi Keerutaja tehnoloogiaportaalist Digitark. 

Headspace

Headspace on üks populaarsemaid, ilusamaid ja sisukamaid äppe, kus iga päev saab uue juhendatud meditatsiooni. Äsja The Webby Awardsil parima terviseäpi auhinna võitnud Headspace aitas ka minul alustada mediteerimisega ja on valmis aitama ka sind. Pikemalt saad äpi kohta lugeda siit.

Insight Timer

Insight Timer on kõige massiivsem ja populaarsem tasuta mediteerimisäpp, kust leiab üle 4000 juhendatud meditatsiooni, rohkem kui 1000 õpetajalt. Teemad katavad kaastunde, looduse, stressi jpm. Lisaks leiab loenguid ja intervjuusid õpetajatega. Äpis on ka taimer neile, kes eelistavad vaiksemat meditatsiooni, kuid vajavad mõnusat kellalööki, mis aja täitumisest märku annab.

Digitargast leiad veel äpisoovitusi.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles