Midagi uut: Telia hakkas sammulugejatele tasuta internetti jagama

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sammud internetiks
Sammud internetiks Foto: Telia

Telia tuli sel nädalal välja täiesti uutmoodi lahendusega, mis võimaldab muuta oma igapäevased sammud täiendavaks mobiilse interneti mahuks. 

Värke lahenduse eesmärgid on kahtlematult turunduslikku laadi, aga tehtud on seda sel korral tõesti osavalt ja leidlikult. Loogika on lihtne: mobiilse interneti mahtu saab juurde teenida iga päeva jooksul tehtud sammude eest, kusjuures iga 1000 sammu tähendab 5 megabaidi (MB) ulatuses täiendavat internetimahtu.

Maksimaalselt saab päevas juurde teenida 50MB ulatuses internetimahtu, mille nimel on vaja teha 10 000 või enam sammu. Ühes kuus teenitav maksimaalne andmemahu kogus on 1,5GB.

Selleks, et oma igapäevased sammud täiendavaks internetimahuks muuta, peab olema Telia või Diili lepinguline klient. Samuti peab inimene kasutama kas Fitbiti või Garmini aktiivsusmonitori või spordikella. Lähiajal on seadmetest lisandumas veel Polar.

Kui need eeldused on täidetud, tuleb end sisse logida Telia Active  portaali https://active.telia.ee/, siduda oma sammulugeja ja telefoni number ning internetimahu kogumine võibki alata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles