Konkurentsivõimelise hinnaga OnePlus 6 nutitelefon

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mart Laanemägi

OnePlus ei ole siinmail vahest veel kõige tuntum telefonitootja. Muidugi on sellel ka oma kindlad põhjused, nagu näiteks ettevõtte kõigest mõne aasta pikkune eksiteerimine (esimene telefon ilmus 2014), küllaltki väike müügivõrk ning mis seal salata ka vähene mudelivalik. Samas on need, kes OnePlusi toodanguga kokku puutunud, seda ikka pigem kiitnud ning toonud esile kenasse vormi pandud head hinna ja omaduste suhet, kirjutab Mart Laanemägi tehnoloogiaportaalist Digitark. 

Nüüd kui ka Telias on saadaval uus mudel OnePlus 6 ja ka tootja enda plaanid suuremad kui kunagi varem, ongi paras aeg vaadata, mida uus lipulaev endast kujutab.

See telefon on suur

Esimese asjana äratab karbist välja võttes tähelepanu selle aparaadi suurus. Ekraani mõõduks on lausa 6,28 tolli ja see jääb silma. Telefon on kätte võttes tõesti pirakas ning esialgu lausa harjumatult suur.

Loomulikult on AMOLED ekraan venitatud võimalikult korpuse servadeni ja seda nii külgedelt, kui ka alt ja ülevalt. Lisaks paikneb selle ülaosas veel ka viimasel ajal moodi tulnud kühm, kulm või ka mügar. Sõltuvalt sellest kuidas keegi nimetab. Iseenesest tähendab see, et andurid ja kaamera on ka külgedelt ekraaniga ümbritsetud. Paraku aga ei oska enamik rakendusi selle võidetud ekraanipinnaga eriti midagi peale hakata ning suurema osa ajast on see osa seetõttu lihtsalt must. Samuti ei saa sellel väga suurel ekraanil miskipärast kasutada kahte rakendust korraga. Neile, keda huvitavad numbrid, võib öelda, et ekraanil on 2280 x 1080 pikslit ja PPI väärtuseks kirjutatakse 401. Õnneks aga ei ole OnePlus võrreldes konkurentidega sama palju raskem, kui ta on suurem. Näiteks pisut väiksema ekraaniga Samsung S9+ kaalub OnePlus-ist isegi rohkem (OnePlus 177g, Samsung 189g). Kiitust väärt on ka telefoni korpuse disain ja kasutatud materjalid. Seade on väga viisaka välimusega ja stiilne ning premium tunnet pakkuv. Omapärane lisa on paremal küljel asuv liugklahv, mis võimaldab valida värina, vaikse ja tavapärase helina režiimide vahel. Lihtne asi, mida saaks kerge vaevaga ka tarkvaraliselt lahendada, kuid mis on füüsilise nupuna tegelikult mugav ja tähelepanuäratav lahendus.

Loe edasi Digitargast. 

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles