9 uudist Apple’i arendajate konverentsilt

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Apple

Apple’i “uue tarkvara” konverents on lõppenud. Kohale sõitnud arendajad on läpakad kotti pakkinud ja kodu poole teele asunud ning meie ei pea enam spekuleerima, mida head juba peagi oma iPhone’ides, Mac’ides ja muudes “i-seadmetes” näha võime. Vaatame üle põnevaimad uuendused Apple’i arendajate konverentsilt, kirjutab Taavi Õmblus tehnoloogiaportaalist Digitark. 

Memoji

Edasiarendus sügisel nähtud animojist, mis kasutajal oma isikliku pea asemele näiteks kana, põrsa või tulnuka pea kleepida lasi, et sellega sõpradele naljakaid sõnumeid saata (räägitakse, et halvad uudised pidid olema vähem halvad kui neid öeldakse notsu näoga). Memoji laseb kasutajal nüüd aga luua animeeritud versiooni oma näost. Valikus on terve hulk erinevaid juuksestiile, silma- ja nahavärve jpm, et Memoji tuleks just täpselt selline nagu sa tahad.

Teavituste grupeerimine

Seni on teavituste grupeerimine olnud vaid Androidi omanikele reserveeritud luksus. Kuid mitte enam. Lõpuks on ka iPhone’i kasutajate appikarjeid kuulda võetud ja sama kategooria märguanded hakkavad teavitusribal koonduma kokku. Nii näed kõiki oma Instagrami, Facebook’i ja Snapchati teavitusi kolmes erinevas lõimes.

Loe edasi Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles