Väike aga tubli Garmin Vivosport

Erki Oras
, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Garmin

Aktiivsusmonitor pole enam ammu mingi uudisasi. Seda kasutavad sajad tuhanded inimesed, kes loodavad nutika seadme abil oma füüsilisel arengul silma peal hoida. Neid kannavad pea kõik terviseteadlikud kodanikud alates kooliõpilastest ja lõpetades pensionäridega, kirjutab Erki Oras tehnoloogiaportaalist Digitark. 

Kas tõesti on maailmas veel liiga vähe aktiivsusmonitore, käis mu peast läbi mõte, kui sain testimiseks Garmin Vivosport aktiivsusmonitori. Juba Garminil endal on neid valminud omajagu. Järgnevatel päevadel aga tekkis mul juba sportlik huvi, et välja selgitada, mille poolest Vivosport erineb sadadest teistest randmel kantavatest ekraaniga kummirõngastest.

Välimus

Välimus pole kindlasti Vivosporti tugevaim külg ning aktiivsusmonitoride laia valikut arvestades on turul kindlasti märksa atraktiivsemaid võimalusi, kui järjekordne tumedas silikoonkestas ekraan. Kusjuures monitori ennast käevõrust eraldada ei saa, mis tähendab et monitori rihma vahetada ei saa – ei suurust, värvi ega faktuuri. Õnneks ei torka Vivosport käepeal eriti silma ning võib vabalt märkamatuks jääda.

Küll aga on sellel monitoril väärikas ja garminlikult kvaliteetne karp, mis muudab selle kenaks kingituseks füüsiliselt aktiivsele (või selleks saada soovivale) inimesele.

Loe edasi Digitargast. 

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles