Eesti töövahendusrakendus MeetFrank kaasas miljon eurot ja laienes Saksamaale

tehnika.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anton Narusberg (vasakul) ja Kaarel Holm näitavad enda arendatud rakendust
Anton Narusberg (vasakul) ja Kaarel Holm näitavad enda arendatud rakendust Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Septembris lansseeritud MeetFrank mobiilirakendus kaasas miljon eurot investorite raha ning laienes Saksamaale. Rakendusel on üle 125 000 kasutaja üle kogu Euroopa ning üle 2000 ettevõtte, kelle seas on ka Daimler, EON, DeliverHero, SumUp, Blinkist, High Mobility ja MyTaxi, teatas ettevõte.

Ettevõttesse investeerisid Hummingbird VC, Karma VC ja Change Ventures. «Investeering võimaldab meil oma meeskonda kasvatada ja tänu sellele klientidele senisest veelgi paremat teenust pakkuda. Panustame tootearendusse ning andmeanalüüsi,» ütles MeetFranki tegevjuht Kaarel Holm pressiteates. Aasta lõpuks tahetakse Holmi sõnul tegutseda senise viie asemel juba kümnes riigis.

«Meie jaoks on Saksamaa tänini suurim ning olulisim turg. Pärast Brexitit saab Euroopa uueks start-upide ja tehnoloogiakeskuseks Berliin, seega plaanime uue kontori avamist Berliinis,» lisas Holm ettevõtte tulevikuplaanide kohta. 2018. aasta lõpuks loodab MeetFrank ainuüksi Saksamaal jõuda 500 000 kasutaja ning 2000 ärikliendini.

MeetFranki rakendus töötab chatboti põhimõttel, suheldes kasutajatega otse. Rakendus analüüsib kasutajate vajadusi ning pakub valikus olevaid sobivaid töökuulutusi kasutades tehisintellekti ja masinõpet. Kui kasutajale pakub mõni soovitatud töökohtadest huvi, saab ta ettevõttega alustada vestlust, et saada tööpakkumise kohta lisainfot. Kasutajatele on kogu teenus tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles