Starman toob vaatajateni eestikeelse FOX Life’i

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Kaabeltelevisioonifirma Starman lisas sel nädalal oma programmivalikusse uue eestikeelse telekanali FOX Life, mis toob vaatajateni menusarjade «Meeleheitel koduperenaised» ja «Inetu Betty» uued osad enne Eesti telekanaleid.


Lisaks näitab FOX Life Eestis tuntud telesarju «Grey anatoomia», «Totaalne muutumine», «Vennad ja õed» ja «Weeds».

Maailmas suuri vaatajanumbreid kogunud seriaalidest on FOX Life´s eetris «Hope & Faith», «Providence», «Minu naine ja lapsed», «Kummituselausuja», «Ülemjuhataja», «Dirt» ja paljud teised.

«Meeleheitel koduperenaiste» ja «Inetu Betty» uued osad on FOX Life´i vahendusel kättesaadavad veel enne, kui need jõuavad eetrisse Eesti telekanalites.

FOX Life'i näeb Starmani võrgus eesti- ja venekeelse tõlkega.

Uus telekanal lisandus Starmani kaabel- ja digi-tv ning maapealse leviga digitelevisiooni ZUUMtv klientide programmivalikusse kõigis võrkudes üle Eesti ilma täiendava tasuta.

Juhul, kui uus kanal programmivalikusse ei ilmu, tuleb teleril või digiboksil teha uus kanalite otsing.

Juhiseid selleks saab küsida Starmani klienditoelt telefonil 1770 või e-posti aadressil klienditugi@starman.ee. Täpsemat infot FOX Life´i eetrisageduste kohta saab Starmani meediablogist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles