Galerii: Auto24 müüb väga erakordset Ameerika maasturit (2)

Rait Piir
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ameerika autode müüja American Beauty müüb automüügiportaalis Auto24 haruldast maasturit Ford F-150 Shelby Super Snake, mida on toodetud väga vähesel määral.

USA tuuningumeister Shelby on võtnud Ford F-150 pikapmaasturi ja teinud sellest kompressoriga viie-liitrise V8 mootoriga muskelmaasturi, millel on märkimisväärsed 750 hobujõudu. Masin on nelikveo ja automaatkäigukastiga ning sõidab bensiinil. Super Snake ei ole mõeldud küll maastikul müttamiseks, kuid siledal teel suudab ta väga kiiresti (ja valjult) edasi minna.

Karol Kikkas American Beautyst ütles Postimehele, et tegu on ühe kõige huvitavama autoga Eestis. «Esmaesitlus on sellel nädalavahetusel Haapsalus American Beauty Car Showl. Pühapäeval osaleb ta ka kiirendusvõistlusel,» lisas Kikkas.

Super Snake'i hakati valmistama möödunud aastal ja kokku tehti neid ainult 150 tükki. Loomulikult peegeldub see ka maasturi hinnas, milleks on veebis 134 900 eurot.

Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda siit.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles