Bentley esitles 500-hobujõulist kabriot

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Bentley

Bentley esitles Azure-nimelise kabrioleti kõige võimsamat ehk T-modifikatsiooni, mis on varustatud 500 hobujõuni (1000 Nm) forsseeritud 6,75-liitrise V8-mootoriga.


Selle kahe turboga jõuallikaga kiirendab tagasillaveoline Azure T nullist 96ni 5,2 sekundiga, auto tippkiirus ulatub aga 288 kilomeetrini tunnis, kirjutab Lenta.ru.

Azure T on varustatud kuuekäigulise automaatkastiga, mis töötab tava-, sportlikus ja manuaalrežiimis.

Azure T-l on ka sportlik elektrohüdraulilise vedrustuse versioon, mis on võimeline ka automaatselt eri sõidurežiimidele häälestuma ning hoidma ette antud kliirensit sõltuvalt koormusest.

Kõige kiirem Bentley Azure varustatakse süsinikkiust piduritega 420x40-millimeetriste ketastega esiteljel ning 356x28-millimeetristega tagateljel. Süsinikkiu kasutuselevõtt võimaldas parandada auto juhitavust. Autol on all 20-tollised Pirelli rehvidega rattad.

Azure T ostjatele hakatakse pakkuma 42 erinevat kerevärvi, 25 siseviimistluse baaspaketti ning ka võimalust tellida endale unikaalne interjöörikujundus.

Auto hinda pole veel avalikustatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles