Eestikeelne Firefox kuvab Postimees.ee RSS-uudisvoogu

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: sander85.com

Värske veebilehitseja Firefox 3.0.4 eestikeelne versioon kuvab järjehoidjaribal automaatselt Postimees.ee RSS-uudisvoogu.


Eile lasti välja Firefoxi uus versioon 3.0.4 ning sellega koos ka eestikeelsed versioonid Linuxile, Mac'ile ja Windowsile, kirjutab Sander Lepik oma

blogis

.

Tegemist on tema sõnul varasema keelepaki parandatud versiooniga, mida saab nüüd alla laadida ametlikest kanalitest. Keelepaki paigaldamisega pole enam vaja pead vaevata.

Eestikeelse Firefoxi järjehoidjaribal asuv nupuke «Viimased uudised» kuvab nüüd uuendusena kodumaiseid, Postimees.ee uudiseid.

Lokaliseeritud sai lisaks ka otsingumootorite osa ehk nüüd saab otse kasutada ka neti.ee otsingut, EKI õigekeelsussõnaraamatut ja eestikeelset Vikipeediat või siis otsida kaupa osta.ee'st.

Tõlkevigadest saab teavitada kas e-posti teel aadressil firefox-et@googlegroups.com või siis Firefoxi jaoks loodud foorumis

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles