Taskus süttinud mobiiltelefon vigastas meest

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mobiiltelefonid.
Mobiiltelefonid. Foto: Peeter Langovits.

Üleeile päeval sai Kuressaares elav mees sõrmedele ja reiele põletushaavu, kui tema püksitaskus süttis Sony Ericsson mobiiltelefon. 


Aivar oli üleeile parajasti Kuressaare kesklinnas toimunud koolitusel, kui tundis äkki, et püksitasku muutub väga tuliseks, vahendas abikaasa Meie Maale mehe sõnu.

Viis aastat vana Sony Ericssoni mobiiltelefoni taskust välja õngitsedes kõrvetas Aivar ära oma näpuotsad ning kui mees oli tulikuuma kõneaparaadi taskust kätte saanud, viis tee Kuressaare haigla traumapunkti, kus mehe põletushaavu saanud reis kinni seoti.

Abikaasa sõnul telefon otseselt ei põlenud, kuid ajas nii kõvasti suitsu välja, et terve koolitusruum oli suitsu täis, rääkis abikaasa.

Asjaosaline ise ei soovinud eile kommentaare anda ega isegi mobiili marki öelda, põhjendades ütlustest keeldumist poolelioleva asjaajamisega põlenud telefoni eest EMT-lt kompensatsiooni saamisel.

Sony Ericssoni Eesti esindusest öeldi Meie Maale, et telefon võis saada niiskust, mis põhjustas lühise, ning EMT pressiesindaja Kaja Pino tõdes, et talle teadaolevalt ei ole mujal Eestis taolist asja juhtunud, et telefon taskus kärssama läheb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles