Ford Mustang läbis värskenduskuuri

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ford

Ford avaldas täna ametliku informatsiooni ja fotod uuenenud Mustangi kupeest ja kabrioletist, mida esitletakse juba sel nädalal Los Angeleses toimuval autonäitusel.


Rasked ajad majanduses kajastuvad ka masina välimuses, õigemini küll uuenduste vähesuses, kirjutab Autonet.ee.

Siiski näevad autod välja agressiivsemad, sest moderniseeritud on siin nii esistanget, spoilereid kui ka tuledeplokki. Mootorikate sai efektse «muhu», mis justkui viitaks võimsamale jõuallikale selle all. Taga säilitati traditsioonilised kolmesektsioonilised tuled, kuigi nendes kasutatakse nüüdsest LED-tehnoloogiat.

Sõitjateruumis moderniseeriti näidikutepaneeli, ilmusid uued ventilatsiooniavade deflektorid ning käiguvahetuslabad. Fordi esindajate sõnul kasutatakse salongi viimistlemisel edaspidi kvaliteetsemaid ja pehmemaid materjale.

Klient võib valida ka isikupärasema salongi ja näidikutepaneeli valgustuse, kuhu kuulub tervelt 125 erinevat varianti.

Uut Ford Mustangi hakatakse pakkuma praegusega sarnase mootorivalikuga. Tõsi, 4,6-liitrine V8 läbis uuenduskuuri ning arendab nüüd 15 hobujõudu rohkem, kokku seega 315 ühikut. Olenevalt jõuallikast pakutakse masinale viiekäigulist manuaal- või automaatkasti.

Muudest erinevustest võiks veel ära mainida suuremad summutiotsikud, ümberhäälestatud vedrustuse ning uued 17- ja 18-tollised kergsulamist valuveljed, kusjuures lisavarustusena võib tellida ka 19-tolliseid.

Uut Ford Mustangi hakatakse lähiajal Michigani osariigis ka tootma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles