Infiniti näitas Los Angeleses uut G37 kupee-kabriot

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Infiniti

Los Angelese autonäitusel viidi läbi Infiniti uue kupee-kabrioleti G37 Convertible esitlus.


Kokkupandava metallkatusega masin kordab tehnilises plaanis täielikult kupeed ning komplekteeritakse seega 3,7-liitrise töömahuga V6-ottomootoriga, mille võimsust on küll pisut vähendatud, vahendab Autonet.ee Lenta.ru'd.

Kupee 328 hobujõu asemel on kabrioleti juhi käsutada 325 ühikut.

Uut Infinitit hakatakse tootma kahes erinevas modifikatsioonis: tavaline ja sportlik. Viimasel on võimsam pidurisüsteem, ümberhäälestatud roolimehhanism ja vedrustus. Seisab see 19-tolliste kergsulamist valuvelgede peal. Jõuülekandesüsteemi osaks on aga kuuekäiguline manuaalkast.

Auto varustusse kuulub ka audiosüsteem, mis on võimeline allalastud katuse korral välist müra tasakaalustama ning kõla tugevust vastavalt kiirusele automaatselt reguleerima. Ka kliimaseade suudab ise määrata, millises suunas antud hetkel kõige otstarbekam õhujuga puhuma peaks.

Infiniti müüb kabrioleti esimesed 199 eksemplari Bloomingdale's pühadekataloogi kaudu. Selleks puhuks nimetatakse masin Infiniti G37 Convertible Premier Editioniks. Tellimusi uuele sõidukile hakati vastu võtma 10. novembrist ehk siis mõned kuud enne seda, kui esimesed eksemplarid Põhja-Ameerika diileriteni jõuavad.

Premiere Editioni näol pole tegu päris tavalise seeriamudeliga - selle interjöör saab mõned lisad nagu näiteks käsitsi valmistatud puidust dekoratiivliistud, punase nahaga viimistletud istmed, eksklusiivse disainiga esivõre ja 19-tollised kergsulamist valuveljed. Seni pole aga teada antud, palju üks eksemplar maksma hakkab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles