If soovitab õnnetuse korral minna otse autoteenindusse

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auto Tallinnas Pae tänaval.
Auto Tallinnas Pae tänaval. Foto: Postimees.ee lugeja

If kindlustus teatas, et nädalavahetuse lumetormiga kasvas oluliselt kahjukäsitlusse pöörduvate inimeste arv. Seetõttu soovitab kindlustusselts õnnetuse korral minna otse autoteenindusse.

«Paneme klientidele südamele, et niigi ebasoodsates liiklustingimustes ei ole vajadust kahjukäsitluseks kindlustusseltsi kontorisse kohale tulla,» ütles If Eesti Kindlustuse kahjukäsitlusüksuse juhataja Mati Nuut.

Kindlustusfirma teatel võib kasvõi avariipaigalt minna nende partneriks olevasse autoesindusse või remonditöökotta. Otsepartner registreerib kahju ning ajab kindlustusseltsiga kõik vajalikud paberid korda.

«On ülimalt tähtis, et kahju kannatanud klient saaks abi kiirelt ja professionaalselt. Kahjudest teatamine elukohale lähima Ifi otsepartneri või interneti vahendusel säästab ühtaegu nii kliendi aega, raha kui närve,» lisas Nuut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles