Auto läheb kaubaks vaid soodustustega

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment City Motorsi veebilehelt.
Fragment City Motorsi veebilehelt. Foto: City Motors

Renault' müüja City Motorsi tegevjuhi Agu Laanemetsa sõnul ei müü ilma korraliku soodustuseta praegusel kiratseval autoturul enam ühtegi sõidukit.

«Kui kõik autod kokku võtta, uued ja kasutatud, on meil neid kokku 300 ringis,» rääkis Laaneots Äripäevale.

«Võiks aga olla 200. Kui auto on laos üle aasta, peaks murelik olema, ja kui üle kahe aasta, tuleks juba tõsiselt muretseda,» lisas ta.

Et laojääki vähendada, alustas City Motors soodusmüügiga oktoobri viimasest nädalast. Suurima, 159 500-kroonise allahindlusega võib ostja soetada uue Renault Laguna.

Hyundai, Isuzu, Seati ja Suzuki esindaja Topauto salongidest või laoplatsilt saab kohe kätte 180-190 autot, seejuures on Seatid varasemast kuni 70 000 krooni soodsamad. Hyundaide soodustused ulatuvad 63 000 kroonini.

«Oleme huvitatud, et saaksime need autod enne aasta lõppu ära müüa, sellepärast oleme hinna alla lasknud,» põhjendas allahindlust Topauto müügiosakonna juhataja Sulev Saar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles