PPI näitab üliagressiivset Audi R8

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PPI

Selle kuu lõpus Saksamaal Essenis toimuval autonäitusel esitleb tuuningfrma PPI Automotive Design oma järjekordset sportpaketti superautole Audi R8.


Razor GTR nimelise sportpaketi peamiseks eripäraks on uued ja eriti agressiivsed süsinikkiust aerodünaamilised detailid, mis suurendavad auto surujõudu ning parandavad pidurdusmehhanismide ja mootori jahutust, vahendab Lenta.ru.

Sportpaketti kuulub ka 4,2-liitrise 8-silindrilise Audi R8 mootori moderniseerimine, kus võimsus kasvab mehaanilise ülelaaduri ning uue sisse- ja väljalaskesüsteemi paigalduse arvelt 580 hobujõuni ja maksimaalne pöördemoment 600 Nm-ni.

PPI andmetel kiirendab tuunitud superauto nullist sajani vaid 3,7 sekundiga ning saavutab tippkiiruseks 332 km/h. Auto kaal on tavalise R8-ga võrreldes koguni 250 kg võrra väiksem (1330 kg).

PPI Razor GTR Audi R8 sai ka KW Automotive'i amortidega varustatud hüdraulilise vedrustuse, mis võimaldab ühe nupulevajutusega tõsta kliirensit 45 mm võrra; võimsad pidurdusmehhanismid (380-millimeetriste ketastega esiteljel ja 356-millimeetristega tagateljel) ning firmaveljed (19-tollised ees ja 20-tollised taga) koos Michelin Pilot Sport 2 rehvidega.

Tuuningpaketi hinda pole veel avalikustatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles