Marangoni tuunitud Mi.To - punased rehvid ruulivad

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marangoni

Itaalia rehvitootja Marangoni tõi Essenis peetavale tuuningunäitusele koos TRC Italiaga loodud Alfa Romeo Mi.To teisendi, mis paistab muuseas silma punaste rehvide poolest.


Kuna auto loomisel saadi inspiratsiooni Fiati kontserni teise tütre Ferrari mudelist F430, siis ka teisendit nimetatakse Mi.To M430, vahendab Autonet.ee Carclubi.

TRC Italia spetsialistid lammutasid auto põhjalikult tükkideks ning modifitseerisid kokkupaneku käigus nii mootorit, vedrustust, pidurdussüsteemi kui ka sõitjateruumi.
Doonorauto 155-hobujõulisest 1,4-liitrise töömahuga turbomootorist suudeti tööde lõpetamisel välja meelitada 220 ühikut.

Parema dünaamika nimel tuli muuta masina vedrustus jäigemaks ja madalamaks, seda tervelt 40 millimeetri võrra. Ka standardne pidurisüsteem vahetati efektiivsema vastu välja. 

Väliselt eristub Alfa Romeo teisend baasmudelist kahe suure Ferrari-stiilis õhuvõtuava poolest. Tagumise stange alt vaatab välja süsinikkiust valmistatud difuusor. Samast materjalist on tehtud ka tulede ümbruse ja tagumise akna ülaossa paigaldatud spoiler.

Mis masina juures kõige rohkem silma hakkab, on esmapilgul isegi raske öelda: on need Lamborghini stiilis ülespoole avanevad uksed, Swarovski kristallidega kaunistatud käigukang ja käsipiduri ots või siis hoopiski Marangoni enda punaseks värvitud kummist valmistatud rehvid?

Selge on vaid see, et tavaliste Alfa Romeote kõrval selline sõiduk tähelepanuta kindlasti ei jää.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles