Lada Revolution viiakse Nürburgringile

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: lenta.ru

Vene autotööstuse jaoks oli viimase Pariisi autonäituse üheks põhisündmuseks kahtlemata Lada Revolution 3 täismõõtmetes maketi esitlemine, järgmisel kevadel viiakse aga masin juba Nürburgringile.


Lada on teada andnud, et masina seeriatootmine käib ning järgmise aasta Frankfurdi autonäituseks peab uus mudel täiesti valmis olema. Just sel eesmärgil alustatakse järgmisel kevadel masina sõiduteste legendaarsel Nürburgringil, vahendab Autonet.ee Lenta.ru'd.

Nagu varasemast juba teada, ehitati makett Lada Rovolution 2 põhjale. Viimase näol on tegu Avtovazi poolt korraldatava võistlussarja sõidukiga.  

Jõuallikana kasutatakse siin 245-hobujõulist ning 310 Nm pöördemomendiga Renault' päritolu kaheliitrist ottomootorit, mis tagab pisut üle tonni kaaluva auto kiirenduse paigalt sajani 5,9 sekundi jooksul.

Samas pole ikka mingit infot selle kohta, kas selline auto jõuab kunagi müügile ning palju see maksma võiks hakata. Avtovazi esindajate sõnul tahaksid nad vaatamata kriisile väikeseeriaga siiski millalgi pihta hakata.

Loe veel samal teemal: Sirbi ja vasaraga Porsche Caymani kallale

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles