Võru ettevõtja premeeris korralikke liiklejaid tasuta autopesuga

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Pärnus jagatakse korralikele autojuhtidele tasuta kütust, siis Võrus saavad nad tasuta oma auto puhtaks pesta.
Kui Pärnus jagatakse korralikele autojuhtidele tasuta kütust, siis Võrus saavad nad tasuta oma auto puhtaks pesta. Foto: Liis Treimann

Võru ettevõtja Tiina Sai tegi politseile ettepaneku korraldada politseireid ja premeerida selle käigus silma jäänud tublisid autojuhte tasuta autopesuga.

Reidi ühe korraldaja, Võru politsei vanemkonstaabli Tõnis Räime sõnul tegi autoremondi ja -hooldusega tegelev ettevõte Vesivärav kuu aega tagasi ettepaneku korraldada ühine liiklusoperatsioon, et jälgida, kuidas autojuhid jalakäijaid üle tee lasevad ning tublimaid tasuta autopesuga premeerida, kirjutab Võrumaa Teataja.

«Tore üllatus keset päeva. Ei olegi varem nii juhtunud, et politsei peab kinni ja saab veel kingituse ka,» üks korralikest autojuhtidest Eve.

Tasuta autopesu jagamise idee tuli Vesivärava juhatuse liikmel Tiina Saial.

«Proovime seda kampaaniat jätkata uue aastani, iga nädal viis tasuta autopesu neile, kes inimesi ilusti üle tee lasevad ja liikluskorda ei riku,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles