Nokia uus tulemine

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Hardi Keerutaja

Nokia 7 Plus tähistab Nokia uut tulemist keskklassi telefonide seas ja teeb seda väga korralikult. Telefon on mitme omaduse poolest täiesti fantastiline ja mitte milleski kehv, kirjutab Hardi Keerutaja tehnoloogiaportaalist Digitark.

Ma ei saa sinna midagi teha, et Nokiat karbist välja võttes olin skeptiline. Tootja, kes jäi nuputelefonidelt nuti omadele üle minnes lootusetult progressist maha. Hiljem Microsofti käe all ei läinud paremini, mis kokkuvõttes kujundas Nokiast brändi, mida mingi aeg kindlasti ei tasunud osta. Kui just, siis vana kooli nuppudega telefoni.

Olin küll kuulnud, et Nokia uued seeriad on head, kuid polnud ise näinud ja väga ei uskunud. “Täitsa hea” pole tänapäeval piisav, igapäevaselt nii oluline nutitelefon peab olema väga hea. Võttes telefoni taskust välja päeva jooksul keskmiselt sada korda, oleks väga tüütu, kui midagi selle kasutamise juures häiriks. Sada korda päevas, raske leppida.

Olen viimased kuud kasutanud igapäevaselt 4 tollise ekraaniga telefoni. Nokia 7 Plus on kuus tolli. Eks ikka tundub alguses kohmakas käes hoida, aga vastupidine lugu on ekraanil toimetamisega. Kui ekraanil on vaja kuhugi vajutada, siis väiksel telefonil vajutan pidevalt mööda ning olen harjunud juba mitu korda klõpsima, et üks kord pihta saada. Nokial seda muret pole. Kõik on suur. Instagrammi fotod on 2K IPS ekraanil palju mõjusamad.

Loe edasi Digitargast. 

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles