Inteli uuring küsis: internetiühendus või seks?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Aufschlager

Näitamaks interneti- ja arvutikasutuse olulisust tänapäeva ühiskonnas, tuli Intel koostöös küsitlusfirmaga Harris Interactive välja omapärase uuringuga ning palus inimestel valida internetiühenduse ja seksi vahel.


Uuringu kohaselt oli 46 protsenti naistest ja 30 protsenti meestest internetiühenduse nimel loobuma kaheks nädalaks seksist, vahendab

The New York Times

.



Lisaks internetile ei olnud vastanud nõus loobuma ka kaabeltelevisioonist, väljas söömisest, riiete ostmisest ega spordisaali liikmestaatusest.



61 protsenti naistest vastas ka, et loobuksid ühenädalase internetikasutuse eest teleri vaatamisest koguni kaheks nädalaks.



Inteli sõnul ilmnes uuringust, et 65 protsenti täiskasvanutest ei suuda elada ilma internetita ning koguni 71 protsenti vastanutest pidas oluliseks internetikasutust võimaldavate vahendite, nagu sülearvuti ja iPhone´i olemasolu.



Uuringus küsitleti 2119 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles