Reiter Engineering näitas Murcielago R-GT tänavaversiooni

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reiter Engineering

Saksa võidusõidu- ja insenerifirma Reiter Engineering näitas Essenis oma Lamborghini Murcielago R-GT võidusõiduauto tänavaversiooni.


Reiter Engineering on tuntud Lamborghini superautode Diablo, Gallardo ja Murcielago kergekaaluliste võidusõiduversioonide loojana, vahendab Motorathority.com.

Esseni autonäitusel esitletud Murcielago R-GT tänavaversioonil võib märgata palju uut: uus on näiteks süsinikkiust esispoiler, kuid ka tagadifuuser ja tagaspoiler.

Ühe silmatorkavama modifikatsiooni leiab aga auto tagaosast, kus Reiter Engineering liigutas Lamborghini kahese väljalasketoru autopära ülaossa, ühele kõrgusele pidurituledega.

Kahtlemata näeb selline lahendus üpris veider välja ning ei pruugi igaühele meeldida, kindel võib aga olla selles, et tavalisest Lamborghinist eristub see mudel selgelt.

Näituseautoga olid kaasas ka kergekaalulised, musta värvi O.Z. võidusõiduveljed.

Autot hakatakse müüma tervikpaketina, kuid tõenäoliselt on piiratud koguses võimalik saada ka üksikuid detaile/modifikatsioone.

Kuigi Reiter Engineering pole kõikidest modifikatsioonidest teada andnud, on teada, et firma eemaldab oma võidusõiduautodelt alati AWD- ehk nelikveosüsteemi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles