BMW Z4: ametlik info

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: BMW

BMW avaldas rotster Z4 ametliku info ja fotod.


Uue põlvkonna Z4 juures võeti esmakordselt kasutusele jäik metallist katusekonstruktsioon, mis elektri jõul liigub ühest surnud seisust teise kahekümne sekundi jooksul, vahendab

Autonet.ee

.


Kuna metall on oluliselt raskem kui riie, pidid BMW insenerid kasutama innovaatilisi lahendusi, mis aitaks säilitada auto head dünaamikat.

Üheks selliseks lahenduseks on Adaptive M aktiivvedrustus, millel on kolm töörežiimi (Normal, Sport ja Sport+) ning nendest sõltuvalt ka kliirensi muutus 10 millimeetri ulatuses.

Drive Dynamic Control süsteem võimaldab aga muuta roolitunnetust ja gaasipedaali käigu pikkust, kui juht soovib harrastada eriti sportlikku sõidustiili.

Uuele BMW Z4-le pakutakse kolme erinevat jõuallikat (kuna autot esitletakse kõigepealt Detroidi näitusel, siis euroversiooni andmed kindlasti muutuvad): 2,5-liitrise töömahuga vabalt hingav ning kaks kolmeliitrist, millest teine on ülelaadimisega.

Võimsused vastavalt 204, 258 ja 306 hobujõudu. Viimane lükkab BMW rotsteri paigalt sajani 5,2 sekundiga.

Auto tootmine lükatakse käima järgmisel aastal. Hindu pole veel avalikustatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles