Defektiohuga Sony telereid on müüdud ka Eestis

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX.

Osa 2007. ja 2008. aasta Sony Bravia mudelisarja LCD telereid võivad olla defektiga ning hakata kasutamisel kärssama. Nimetatud mudelisarja telereid on müüdud ka Eestis.
 

Näiteks Soomes on nimetatud defektiohuga telereid müüki läinud ca 15 000 ringis, kirjutas Kauppalehti läinud nädalal.  

Lehe teatel puudutab võimalik probleem mudeleid KDL-40D3400, KDL-40D3500, KDL-40D3550, KDL-40D3660, KDL-40V3000, KDL-40W3000, KDL-40X3000 ja
KDL-40X3500.

Sony kaubamärgi ametliku maaletooja Eestis, OÜ Miterassa juhatuse liige Raivo Kraus märkis, et ettevõte on probleemist teadlik. Tema kinnitusel pole paanikaks siiski põhjust.

«Nimetatud mudeleid peaks olema ka Eestis, kuid täpset arvu ei oska öelda, sest tehnikat jõuab Eestisse väga mitmeid erinevaid kanaleid pidi,» ütles Kraus.

Ta lisas, et Eestis tegutsevate Sony Centerite müügiketis pole nimetatud mudelite müüginumbrid olnud märkimisväärsed.

«Tegu on üksikutel juhtudel Jaapanis toimunud intsidentidega,» selgitas Kraus defektiga telerite juhtumite tagamaid.  «Euroopas ei ole sarnaseid juhtumeid aset leidnud. Sony suhtub juhtumisse täie tõsidusega, kuid tegu ei ole telerite tagasikutsumisega,» lisas ta.

Sony esindaja kinnitusel on nimetatud juhtumite raames käivitatud ka «Sony Safety Inspection» programm, mille käigus saavad kõik murelised oma telerit kontrollida lasta.

Murelikud kasutajad saavad ühendust võtta Sony volitatud hoolduskeskustega, kelle kontaktid leiab siit.

Lisainfot juhtumi kohta ning käitumisjuhised leiab aga siit (inglise keeles).
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles