Tele2 klientidel esineb välismaal tõrkeid helistamisel, sõnumeerimisel ja andmeside kasutamisel (8)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tele2 esindus.
Tele2 esindus. Foto: Viktorija Savicka/

Postimehele kirjutas mitu välismaal viibivat Tele2 klienti, kel esineb probleeme rändlusteenuse kasutamisega. Ettevõte kirjutas oma kodulehel, et tegeleb probleemi lahendamisega.

«Tele2 rändlusteenus ei toimi. Meil endal on kolm telefoni Tele2 liitumisega, ühelgi pole levi erinevates Euroopa osades. Katkestus on juba hommikust saati - natuke liiga pikalt tänapäevases olukorras,» kirjutas üks lugeja.

«Kogu võrk on täiesti maas. Olen kaugsõiduautojuht ja täna hakkas see jama. Meie firmas on kõik telefonid Tele2-s. Ma ei saanud logistikuga ühendust, pidin siis suhtlema saatjaga, aga mida pole on võrguteenus. Ausalt öeldes ajab hullult kurjaks küll, kui sõltud töös telefonist. Nüüd pean autos passima kuuma käes, kuigi oleksin võinud kodus pere juures viibida,» kirjutas teine lugeja.

Tele2 Eesti teatas oma kodulehel, et välismaal viibivatel klientidel võib hetkel esineda probleeme rändlusteenuse kasutamisega, mis tähendab, et osa kliente võivad seetõttu kogeda probleeme välismaal helistamisel, sõnumite saatmisel ja andmeside kasutamisel. 

Ettevõte kinnitas, et tegeleb probleemi lahendamisega ja annab kohe teada, kui tehnilised tõrked saavad kõrvaldatud.

Kommentaarid (8)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles