10 põhjust, miks osta Windowsi arvuti

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Kui eelmisel korral rääkisime kümnest põhjusest, miks uut arvutit ostes eelistada Apple’i arvutit, siis nüüd loetleme üles põhjused, miks kaalukauss võiks langeda hoopis Windowsi operatsioonisüsteemil töötava arvuti kasuks, kirjutab Taavi Õmblus tehnoloogiaportaalist Digitark. 

Soodsad osta

Kuigi pikas perspektiivis võib Macbooki pidada Windowsi arvutist soodsamaks ostuks (võttes arvesse arvuti eluiga ja eriti jääkväärtust, mis võib pärast paari-kolme aastat olla kuni 50% ostumaksumusest), ei saa üle ega ümber asjaolust, et ostuhetkel leiab Macile sarnaste tehniliste näitajatega Windowsil töötava arvuti oluliselt soodsamalt.  

Valikuvariante on rohkem

Macbooke toodab ainult Apple, kuid PC-de tootjate kokkulugemiseks ei piisaks tõenäoliselt ka kahe käe sõrmedest. Sisenedes mõnda arvuteid müüvasse veebipoodi, võib esmajoones silme eest kirjuks võtta, kuid see annab võimaluse just endale sobivate tehniliste näitajate ja disainiga raal välja valida.

Arvutiosi on lihtsam vahetada

Windowsi arvuteid saab kergema vaevaga vajaduste järgi kohandada. See tähendab, et kui soovid oma arvutile lisada näiteks sisemälu või välja vahetada graafikakaarti, siis see on üsna lihtsasti teostatav. Macbookide kohandamine seevastu on oluliselt piinarikkam, rohkemate kitsendustega ning üleüldiselt pühaduseteotusena vaadeldav.

Loe edasi Digitargast. 

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles