Leht: Jobs töötas enne surma aktiivselt iPhone 5 kallal

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX.

5. oktoobril surnud Apple’i kaasasutaja Steve Jobs töötas ka veel päev enne oma surma Apple’i uue iPhone’i mudeli kallal, kirjutab Talouselämä.

Umbes nädala eest väitis analüütik Ashok Kumar, et Jobs kulutas põhiosa oma ajast uue iPhone mudeli arendamisele, kusjuures tegu polnud hiljuti välja tulnud iPhone 4S-iga.

Nüüd paljastas Jaapani ettevõtte Softbank juht, et Apple’i pikaaegne juht töötas ka veel päev enne oma surma.

Softbank on tegutsenud Jaapanis ainsa iPhone’ide turustajana. Seetõttu külastas ettevõtte juht Masayoshi Son selle kuu alguses tööasjus Apple’i peakontorit, osaledes Apple’i juhi Tim Cookiga ühisel koosolekul.

Ühel hetkel pidi Cook koosolekult lahkuma ning Son tundis huvi, mis on selle põhjuseks.

«See oli samal päeval, kui avalikustati iPhone 4S. Cook ütles, et Steve helistab talle, kuna soovib arutada Apple’i järgmise tootega seonduvat. Järgmisel päeval Jobs suri,» ütles Son PC Magazine’ile.

Lehe hinnangul viitab üha selgemalt sellele, et Jobs töötas enne surma aktiivselt iPhone 5 kallal.

Veebikülje Apple Insider andmetel tegi Jobs augustis peale juhatuse esimehe kohalt taandumist vaatamata raskele haigusele endiselt Apple’i kontoris täispikki tööpäevi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles