Kuressaare maksis tänavaaugu pärast hüvitist

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnad peavad maksma hüvitist autoomanikule, kui tema sõiduvahendi rehv lõhuti tänavaaugus ja ta suudab selle tõestada.
Linnad peavad maksma hüvitist autoomanikule, kui tema sõiduvahendi rehv lõhuti tänavaaugus ja ta suudab selle tõestada. Foto: Raigo Pajula

Kuressaare linnavalitsus soostus maksma 3000 krooni hüvitist mehele, kes lõhkus oma autol velje ja rehvi ühes tänavaaugus.

«Ühe taotleja osas on otsus tõesti positiivne, kuna tal olid esitada politseitõendid ja fotod, ja tuleb hüvitada,» rääkis Kuressaare linnavaranõunik Margo Sooäär Oma Saarele. Siiski viitas Sooäär, et pool süüd ratta lõhkumise pärast oli juhi süü, sest ilmselt ei vähendanud ta sopalompi sõites kiirust.

«Vee all tekivad ju augud praktiliselt üleöö ja mõistlik on kiirust ikka vähendada,» lisas ta.
Linnavaranõuniku sõnul esitas mees taotluse 19. novembril ja hiljem on linnavalitsusse jõudnud veel mitu sarnast sooviavaldust.

Oma Saare andmeil ei välista hüvitisesoovidega silmitsi seisvad omavalitsustöötajad ka seda, et mõned juhid võivad oma sõidukit lõhkuda meelega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles