Lubage tutvustada – Bose juhtmevabade kõlarite perekond

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Hardi Keerutaja

Juhtmevabadele kaasaskantavatele kõlaritele leiab ilmselt kasutust igaüks. Valikut tuleb juurde ja kõlarid on ilmunud öökappidele, rõdudele, seljakotti, grilli kõrvale, randa ja igalepoole mujale, kus inimene käib. Mööda hakkavad saama ajad, kus olude sunnil tuleb sõbraga õues jalutades uut lemmiklugu lasta telefonist. Tutvusin lähemalt kolme Bose’i kõlariga, millest kaks suuremat on omadustelt üsna sarnased, kuid väike täiesti omaette staar, kirjutab Hardi Keerutaja tehnoloogiaportaalist Digitark. 

Bose SoundLink Micro

Kõlarite pesamuna, millele on pandud millegipärast keeruline nimi, kuid mis on sellele vaatamata väga hea. Olin mere ääres telkimas, kui see pisike kõlar andis välja piisava helitugevusega muusikat. Kõla oli seejuures mahlane ja meeldiv nagu küps arbuus. Helitugevus oli umbes poole peal, sest rohkemaks polnud vajadust ning tekkis isegi hirm, et valjem heli võiks segada telkijaid mitmekümne meetri kaugusel.  IPX7 tolmu- ja veekindlus annab vabaduse hoida seda kõlarit just seal, kus parasjagu vaja. Kas kivil, mille ümber loksuvad lained või liival, kuhu sajab vihm. Lisaks kummine kest ning kinnituselement annavad kokku tugeva seadme, mis on praktiline igas olukorras. Hästi läbimõeldud kinnituspaela on mugav kasutada. Leidsin sellele koha nii jalgrattal kui ka vannitoas duši all käies. Töökindel kõlar, mille võid kotti visata, muretsemata kriimustuste või põrutuste pärast. SoundLink Micro on Bose’i juhtmevabast seeriast kõige rahakotisõbralikum ja väiksem kõlar, mille pisikeses kestas peitub ootamatult võimas bass. Pea purunematu disain ja kena välimus erineva värvivalikuga teeb sellest kindlasti ühe parima kõlari, mis hetkel turul saada.

Loe edasi Digitargast. 

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles